Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru)

eveniment dedicat antreprenorilor pentru a afla mai multe informații despre noile cerințe ESG: mediu, social și guvernanță


Stimată Doamnă Dr. Gabriela Dogaru

 

Ne face plăcere să vă invităm în 22 mai, începând cu ora 10.00, să veniți alături de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) în cadrul unui eveniment dedicat antreprenorilor, pentru a afla mai multe informații despre noile cerințe ESG: mediu, social și guvernanță și cum pot fi integrate aceste principii în strategia de dezvoltare pentru a obține un avantaj competitiv. În acest sens puteți beneficia de finanțare nerambursabilă, asistență tehnică și suport de specialitate din partea unor experți internaționali.

În prezent, performanța tot mai multor companii este evaluată prin prisma acestor factori ESG, iar reglementările europene și locale în domeniu vin să întărească această realitate. Sustenabilitatea a devenit un element central al strategiei de business, iar antreprenorii trebuie să știe că modalitatea în care o companie își desfășoară activitățile de business generează un impact asupra mediului și al oamenilor: clienți, angajați, furnizori și alții.

Evenimentul propus va avea loc la Mar’tinutzi Ballroom, Domeniile Mar’tinutzi, str. Mihai Eminescu 58, Vințu de Jos, jud. Alba, iar în cadrul acestuia organizatorii vor prezenta o serie de resurse și mecanisme de sprijin care pot fi esențiale în susținerea creșterii și dezvoltării IMM-urilor și care sunt disponibile pentru acestea: finanțare nerambursabilă și asistență pentru dezvoltarea afacerii prin programul BERD pentru IMM-uri, oportunități de finanțare pentru companii prin Programul Regiunea Centru 2021-2027, servicii gratuite de sprijin pentru IMM-uri. Prin acest eveniment ne propunem să venim în fața dumneavoastră cu subiecte de actualitate într-un peisaj economic a cărui dinamică este tot mai accentuată și care solicită din partea companiilor o deschidere la informare și adaptabilitate.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm la eveniment!

Cu stimă,

Echipa BERD și ADR Centru

BERD ADR Invitatie eveniment 22 mai page 0001