snvrr header

BALNEOCLIMA

snvrr 2022 redus

 logo parteneri balneoclimav2


Parteneri: Universitarea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj- Napoca, Asociația Română de Balneologie Filiala Cluj, Băile Govora S.A, Clusterul Regional Balneoturistic Transylvania, Manager - Mátyus Enikő
Partener media: despreSpa.ro, Fondator - Ioana Marian, Preşedinte Asociaţia SPA Romania

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Loading...


Școala de vară va oferi oportunitatea de a învăța, de a experimenta, alături de specialiști în domeniul de recuperare medicală, pneumologie, cardiologie și alte specialități, cunoștiințe, dar și noi adordări în recuperarea medicală și tratamentul afecțiunilor respiratorii.

Citește mai departe...

 Participarea de către studenți, rezidenți, fizioterapeuți, cercetători, medici la cursuri, seminarii atractive și relevante în tratamentul și recuperarea afecțiunilor respiratorii.

Citește mai departe...

Locația: Stațiunea Balneoclimaterică Băile Govora, Hotel Palace, Str. Parcului, nr.1 (Tel: +4 0250 770 070 / +4 0250 770 550 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), Băile Govora, Jud. Vâlcea, România.  

Citește mai departe...

1.Evaluarea funcției respiratorii, a funcției cardiovasculare

2.Recuperarea medicală în afecțiunile respiratorii cu disfuncție ventilatorie obstructivă.

Citește mai departe...