INVITAȚIE

Vizită de Studiu InnovaSPA în Slovenia

5 mai 2021 - Eveniment online

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va invită să participați la întâlnirea internațională a proiectului InnovaSPA care se va desfășura ONLINE în 5 mai 2021. Evenimentul va fi organizat de Agenția de Dezvoltare a Regiunii Savinjska și va reuni reprezentanți ai organizațiilor partenere în proiect, specialiști în termalism și actori relevanți pentru dezvoltarea termalismului și a turismului balnear din opt țări europene: Franța, Polonia, Slovenia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia și România.

Reprezentanți ai unor organizații din domeniul prevenției, dezvoltarea și promovarea turismului de sănătate și dezvoltarea sectorului termal, precum și reprezentanți ai unor centre medicale și centre spa din Regiunea Savinjska din Slovenia vor prezenta ecosistemul termal din Slovenia și vor oferi participanților la eveniment, detalii despre modul în care resursele naturale existente în regiune sunt valorificate prin intermediul tratamentelor sau terapiilor realizate în centrele medicale sau spa. În cadrul evenimentului vor fi prezentate modele de bune practici în ceea ce privește dezvoltarea unor activități complementare în cadrul centrelor spa, dar și privind valorificarea potențialului termal/balnear și al altor factori de cură.

Întâlnirea se va desfășura, conform agendei atașate, iar prezentările și discuțiile vor avea loc în limba engleză.

În acest context și având în vedere calitatea dumneavoastră de membrii în grupul de lucru regional al proiectului InnovaSPA, avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la acest eveniment online.

 

Loading...